Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Имах шанса да играя с двамата най-добри, горд е Луис Суарес

Имах шанса да играя с двамата най-добри, горд е Луис Суарес

Нападателят на Барселона Луис Суарес се върна към години, в които играеше редом до Лионел Меси и Неймар. Преди две лета обаче бразилецът премина в Пари Сен Жермен и развали магическото трио. В последно време по-усилено се говори, че Ней Джуниър ще напусне френския клуб и логично “блаугранас” са сред фаворитите за привличането му.

“Имах привилегията - в най-силните си години на футболист - да бъда в Барселона заедно с най-добрия в света - Меси, както и с втория най-добър - Неймар. За мен това бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми. Тогава спечелихме и требъл”, заяви Суарес.

“Кой не би искал да се наслади да бъде в един отбор с Ней? Той обаче е собственост на ПСЖ”, добави Лучо.


Друг от южноамериканците в състава - Артуро Видал, също би искал да види бразилеца отново на “Камп Ноу”, макар двамата да не са били съотборници. “Би било страхотно, ако Неймар желае да се върне в клуба. Той спечели всичко тук, а и всички го харесват”, убеден е националът на Чили.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти