Диего Симеоне: Това е най-сложният проект, откакто съм в Атлетико

Диего Симеоне: Това е най-сложният проект, откакто съм в Атлетико
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е наясно с предизвикателството, което го чака през новия сезон. От Wanda Metropolitano си тръгва важна част от ядрото на Атлети - Диего Годин, Антоан Гризман, Хуанфран, Филипе Луиш, Люка Ернандес и навярно Родри. “Тръгват си хора с голямо реноме, но целта остава да вървим нагоре. Това е най-сложният проект, откакто съм в Атлетико”, заяви Ел Чоло пред Fox Sports.
“Работим върху привличането на Жоао Феликс, той е една от опциите. В исторически план Атлетико Мадрид винаги купува футболисти и ги развива - като Облак, Хименес, Гризман… Искаме момче с талант, което може да схване нашите идеи”, довери той относно Феликс.
“Ло Селсо? Харесват ми всички футболисти, които играят добре, но не мисля, че Бетис е склонен да го продаде. Освен това в средата на терена сме добре комплектовани. Но ще видим…”, каза аржентинецът.

“Във футбола не трябва да си по-добър, за да спечелиш. Барса беше по-добър тим, но Ливърпул спечели. Френският национален тим най-добър ли беше на Световното? Може би не, но играха като отбор и спечелиха”, сподели още Симеоне.

Халфът на Порто Ектор Ерера е сигурно ново попълнение за Атлетико това лято.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти