Треньорът на Ружомберок: Шансовете са 50:50, Левски не е атрактивен отбор

В лагера на словашкия Ружомберок не са особено доволни от жребия за първия кръг в Лига Европа, който изпрати отбора срещу Левски.

“Тъй като вече знаехме кои пет отбора бихме могли да срещнем, нямаше какво да избираме. Те са повече или по-малко отбори на едно ниво. Левски обаче беше един от най-трудните съперници в тази група. Въпреки че не е особено атрактивен. Мисля, че шансовете са 50:50”, коментира старши-треньорът на Ружомберок Ян Хаспра.

“Чувствата ми са много смесени, имаше и по-леки съперници, каза от своя страна капитанът на тима Доминик Кръзляк. - Искаше ми се първият ни съперник да е отбор от Исландия или Ирландия. Но не твърдя, че Левски е непреодолимо препятствие. Нищо лесно не ни очаква, трябва да се подготвим добре за първата среща.”

Ружомберок завърши на трето място в крайното класиране на словашкия шампионат - на цели 24 точки от шампиона Слован (Братислава).

Левски и Ружомберок вече са играли помежду си в неофициален мач в далечната 2001 година, когато под ръководството на Люпко Петрович "сините" стигат до победа с 3:0.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти