В Локо (Пд) са доволни от жребия, гласят се за мач със Спартак (Търнава)

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) прие със задоволство днешния жребий за втория квалификационен кръг на Лига Европа. Пловдивчани ще се изправят срещу победителя от двойката Радник Биелина и Спартак (Търнава) в първия си европейски мач. Капитанът на Локомотив - Димитър Илиев коментира жребия за Sportal.bg, като сподели мнението си, че съотборниците му няма как да бъдат недоволни, имайки предвид, че се разминаха с отбори като АЗ Алкмаар (Холандия) и Стяуа (Румъния). Атакуващият халф дори призна, че очаква Локомотив да се изправи срещу Спартак (Търнава), като шансовете ще бъдат изравнени.

„Като се има предвид противниците, които можеха да ни се паднат, няма от какво да сме недоволни. Мисля, че ще играем срещу Търнава и там шансовете ще са изравнени. Със сигурност имаме по-голям шанс срещу тези отбори, отколкото срещу АЗ Алкмаар и Стяуа например. Ако са изпълнени всички препоръки, ще домакинстваме на Лаута. Нека на 25 юли феновете да дойдат. Ако стадионът е пълен шансовете се увеличават още повече“, каза Митко Илиев пред 

Sportal.bg

.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти