В Байерн били зачеркнали Хумелс генерално

В Байерн били зачеркнали Хумелс генерално

Среща с ръководството на Байерн (Мюнхен) преди около две седмици е оказала решаващо влияние върху решението на Матс Хумелс да напусне германския шампион. Тогава защитникът е бил уведомен, че няма как да получава редовно игрово време, защото Никлас Зюле и Люка Ернандес категорично ще бъдат титулярна двойка в средата на отбраната и на практика място за него няма.


Баварското издание Bayerischer Rundfunk съобщава още, че на въпросната среща на Хумелс е било обяснено, че няма значение от това колко добре играе в предсезонната подготовка, защото няма да има шанс за стартово място в официалните мачове. След този разговор националът е преценил, че е по-добре да премине в клуб, в който ще има по-важна роля в състава.

Сделката между Байерн и Борусия (Дортмунд) за завръщането на Хумелс на “Сигнал Идуна Парк” бе официализирана по-рано през днешния ден.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти