Стойчо Стоев: Ференцварош е много сериозен противник

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев бе доволен от победата с 4:0 над словенския Триглав в контрола. Специалистът е на мнение, че все още е много рано да се правят генерални изводи за свършената работа до момента. Треньорът също така изтъкна, че първият съперник на Лудогорец в Лига Европа Ференцварош е много сериозен отбор.

“Разнопосочни са впечатленията ми от днес. Повече бяха хубавите моменти. Имаше бързина в атаката ни. Не винаги бяха с добър завършек, но се опитваха. Все още сме в период на подготовка, така че е твърде рано да се говори нещо по-конкретно. Надявам се да се развием като начин на игра. Давам шанс на всички футболисти, но по някое време ще започнем да сглобяваме и състав за предстоящите мачове. Постепенно се надявам да се интегрират новите. Икоко все още не е на достатъчно физическо ниво, тъй като е само от няколко дни тук. Битон се интегрира бързо, Чибота и той, но днес имше лек проблем, надявам се за следващия мач да е на линия. Ференцварош е тежък съперник. От три силни отбора два се срещнаха, но това е жребият - трябва да го приемем. Един сериозен противник. Имах възможност вече да изгледам един техен мач”, каза Стоев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти