Неймар смятал ПСЖ за малък клуб

Неймар смятал ПСЖ за малък клуб

Продължават спекулациите около бразилската звезда Неймар, който явно няма никакво желание да остане в Пари Сен Жермен. Каталунските издания се надпреварват да пускат материали, свързани с очакваното завръщане на нападателя на “Камп Ноу”. “Sport” цитира близък до Неймар, който разкрива, че той отдавна иска да се махне от Париж.

“Неймар никога не е бил щастлив в ПСЖ. Чувстваше се добре само в първите седмици. След това започна постоянно да прави сравнения с Барселона”, разказва източникът на “Sport”.

По неговите думи Ней смята ПСЖ за малък клуб, който само привидно е един от грандовете в Европа. Затова и 27-годишният ас е пожелал да напусне още след първия си сезон във Франция и се е обърнал към баща си с думите: “Върни ме в Барселона”.

Намеренията на Неймар не са тайна за шефовете на парижани. Според “Mundo Deportivo” бразилецът е провел разговор на четири очи с президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, в който е признал, че иска да се върне в Барса и съжалява, че изобщо е напуснал каталунците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички