Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Ренато Санчес: Слава Богу, само още 45 минути в Байерн

Ренато Санчес: Слава Богу, само още 45 минути в Байерн

Халфът Ренато Санчес няма търпение да напусне Байерн (Мюнхен) след разочароващия си сезон. “Билд” съобщава как португалецът открито заявил това на съотборниците си.

Преди последния мач на тима за сезона - контролата с Линдау на 29-и май, завършила 4:2, той бил чут да крещи в съблекалнята. “Слава Богу, само още 45 минути в Байерн, после ваканция и след това никога, ама никога повече!”, извикал на английски Санчес. Той остана на резервната скамейка и за въпросния двубой, както беше и в повечето срещи през сезона. Според изданието клубният президент Ули Хьонес все още харесвал 21-годишния футболист и неговия стил на игра. Халфът имал приятели в състава и ценял клуба, но прекалено малкото игрово време и недоверието на наставника Нико Ковач са го накарали да поиска да напусне “Алианц Арена”. Предпочитаната от него дестинация е френският първенец Пари Сен Жермен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти