Смях при "сините"

Смях при "сините"

Наставникът на Левски Петър Хубчев, който често е критикуван от медиите, че не се усмихва, всъщност показва коренно различно лице пред играчите на "сините". Методите му на работа и тренировките на този етап много се харесват на футболисти, които тренират видимо с удоволствие. Тази сутрин треньорът даде почивка на основната група, като заедно с Георги Донков проведоха занимание за техника с петима от по-младите футболисти - Илия Димитров, Ивайло Найденов, Мартин Д. Петков, Илия Юруков и Атанас Кабов, докато вратарят Петър Иванов парираше техните удари.

По време на множеството упражнения Хубчев обяви на играчите, че тези които загубят игрите, ще трябва да се прибират пеша през 13-те километра от тренировъчния комплекс до хотела на "сините" във Фюген. Заплахата не беше приета много сериозно първоначално от футболистите, предвид усмихнатия и положителен тон на Хубчев.

Атанас Кабов стана победител и първи се качи в рейса, а след него и Илия Юруков. Илия Димитров, Мартин Петков и Ивайло Найденов обаче с усмивка на лице разбраха, че треньорът е сериозен.

"Може да се приберете на автостоп. Може да си наемете колела, да си извикате такси, или да говорите с журналистите да ви качат. Имате разрешение, но няма да се върнете с автобуса", обяви Хубчев на играчите.

След което тримата тръгнаха да се прибират по пътя, а няколко минути след това клубният автобус на "сините" също напусна тренировъчната база. Когато рейсът наближи играчите, които до последно мислеха, че ще бъдат качени, щабът на "сините", шофьорът и съотборниците им ги поздравиха през прозореца, но автобусът не спря и продължи към хотела.

Докато Димитров, Петков и Найденов с усмивки на лице не вярваха на очите си на случващото се. Тримата обаче не трябваше да бягат 13 км, тъй като бяха прибрани с кола от екипа на Sportal.bg, който пък беше получил разрешението на треньора да ги качи. Така тримата бяха на обяд с останалите си колеги, които не спряха да се шегуват и да се смеят за тяхна сметка, повдигайки настроението в лагера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички