Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:1

Барса постави таван от 200 млн. за Неймар, има и три условия към бразилеца

Шефовете на Барселона гледат сериозно на възможността да върнат Неймар на “Камп Ноу”, пишат испанските медии. Каталунците обаче не са склонни да платят исканите от Пари Сен Жермен 250-300 млн. евро (според различни информации). “Блаугранас” държат трансферната сума да не надхвърля 200 милиона, твърди Marca.

Преди две лета бразилецът заряза Барса, плащайки клаузата си от 222 млн. евро. Сега Ней Джуниър получава нетно по 36 милиона на година в Париж. “Лос кулес” държат той да намали заплатата си, за да не отвори дупка в бюджета.
Според AS “лос кулес” настояват три условия да бъдат изпълнени, за да се осъществи операцията. Първото е свързано с намаленото възнаграждение, второто - да оттегли иска си в размер на 26 милиона евро (за неполучен бонус) и третото е да признае публично, че е сгрешил през 2017-а, когато дезертира.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички