Младен Додич: ЦСКА е фаворит във Втора лига, трябва да работим много

Наставникът на Локомотив (София) Младен Додич призна, че е доволен от някои неща в играта на тима си, но не и от резултата в контролата с ЦСКА 1948. Столичните “железничари” отстъпиха с 0:2 в мач, игран на стадион “Локомотив”.

54 ЦСКА 1948 - Локомотив София

"Има неща, за които мога да съм доволен. Няма как да си доволен от резултата, когато губиш. ЦСКА започна подготовка по-рано от нас и има един мач повече. Нормално е да имат повече индивидуално качество и опции. Първото полувреме беше равностойно. Второто полувреме получихме гол от наша грешка. Казах и пред подготовката, че има много отбори, които са по-силни. ЦСКА е най-големият фаворит за първото място. На нас ни остава да работим по-здраво и да бъдем готови за първенството. От новите футболисти съм доволен. Винаги ни липса качество и играчи. Търсим още един нападател. Има конкуренция".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти