Играчите на Юнайтед вече искали Погба да бъде продаден

Играчите на Юнайтед вече искали Погба да бъде продаден

Голяма част от титулярите на Манчестър Юнайтед вече са се настроили срещу Пол Погба и смятат, че за клуба ще бъде по-добре французинът да бъде продаден през това лято. Световният шампион очевидно също иска да напусне, като Ювентус и Реал Мадрид искат да го привлекат. Съотборниците на Погба в Юнайтед не се съмняват в качествата му, но смятат, че вечното му недоволство и финансови претенции тровят атмосферата в съблекалнята.

Според медиите на Острова изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд обаче иска Погба да остане, защото евентуалното му напускане би нарушило репутацията на клуба. Босът на "червените дяволи" дори е готов да предложи нов договор на французина и заплата от 500 000 паунда на седмица.
Иначе вчера се появи информация, че самият Погба се е обадил на новия наставник на Ювентус Маурицио Сари, за да му каже, че иска да се върне в Торино.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти