Мартин Райнов готов за Зенит

Мартин Райнов готов за Зенит

Отборът на Левски тази сутрин проведе единственото си занимание за деня в Австрия. Голяма част от футболистите на "сините", които стартираха срещата срещу РБ Брагантино (0:1), имаха възстановяване в хотела на тима. Мартин Райнов, който пропусна последните два дни, пък започна пълноценни тренировки и се очаква да играе утре срещу Зенит.

Десет от играчите тренираха на пълни обороти под ръководството на Петър Хубчев, Георги Донков и Левон Апкарян. Това бяха вратарите Петър Иванов и Милан Миятович, Мартин Райнов, Илия Димитров, Холмар Ейолфосн и Томислав Папазов, които не взеха участие в мача с бразилците, както и Станислав Иванов, Мартин Д. Петков, Франко Мазурек и Деян Иванов. Станислав Костов имаше отделно занимание, както и халфът Мартин Петков, чийто леки оплаквания в глезена отшумяха.

Днес следобед Хубчев е дал почивка на тима, който утре от 19:00 часа излиза във втората си проверка на австрийска земя срещу руския шампион Зенит.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти