Две от две за Славия в контролите (видео+галерия)

Отборът на Славия постигна успех с 3:2 над Академия Пандев в контролна среща, която се проведе в Банско. Попаденията в сблъсъка реализираха Люпче Дориев (23), Владислав Узунов (44), Янис Карабельов (50), Росен Кръстев (75), а Славчо Шоколаров си отбеляза автогол в 79-ата минута. Това бе втора проверка за "белите" от началото на лятната подготовка. В първата среща тимът на Златомир Загорчич победи с 2:1 Ботев (Враца).
40 Славия - Академия Пандев

Първата интересна ситуация дойде в 8-ата минута, когато Георги Петков се намеси майсторски, след като футболист на Академия Пандев стреля с глава.

В 23-ата минута Николай Дюлгеров направи нарушение срещу Сашко Пандев в наказателното поле, а главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Люпче Дориев, който се разписа в мрежата на Георги Петков.

В 33-ата минута Владислав Узунов стреля от дистанция, но кълбото премина на сантиметри от целта.



Секунди преди края на първата част Георги Йомов проби отдясно, след което центрира на втора греда към Христо Иванов, който с глава прати топката в страничния стълб, но при добавката Владислав Узунов заби първия си гол от началото на лятната подготовка.


В 50-ата минута "белите" стигнаха до пълен отбрат. В автор на гола се превърна Янис Карабельов, който се разписа след удар с глава.


Малко по-късно Георги Йомов имаше отличен шанс да вкара трети гол в мрежата на Академия Пандев, но стражът на македонците се справи със ситуацията.



В 75-ата минута "белите" стигнаха до трети гол. Точен за тима бе Росен Кръстев, който вкара от близка дистанция във вратата на македонците.



Четири минути по-късно отборът на Академия Пандев намали резултата. Футболист на тима центрира в наказателното поле, а топката се отби в Славчо Шоколаров и попадна в мрежата на столичани.


До края на срещата двата отбора не успяха да създадат нищо интересно и логично битката завърши без нови попадения.



СЛАВИЯ - АКАДЕМИЯ ПАНДЕВ 3:2

0:1

Дориев (23 д.)


1:1

Узунов (44)


2:1

Карабельов (50)


3:1

Кръстев (75)

3:2

Шоколаров (79 авт.)


Съставът на Славия:

Петков, Виячки, Гамаков, Попадийн, Велковски, Дюлгеров, Карабельов, Йомов, Узунов, Х. Иванов, Чунчуков

ГАЛЕРИЯ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти