Ексклузивно интервю пред Sportal.bg с един от най-известните FIFA играчи в света!

Ексклузивно интервю пред Sportal.bg с един от най-известните FIFA играчи в света!

Един от най-известните FIFA играчи в света Kurt даде ексклузивно интервю за Sportal.bg. Геймърът говори за всичко най-интересно около любимата игра на милиони. Той направи анализ на FIFA 19, като за пореден път не спести критиките към футболния симулатор. Малтиецът отправи и специално послание към всички фенове в България.

- Здравей, ти си част от елита на FIFA играчите. Какво е чувството да бъдеш сред най-силните в света?
- Определено! Чувството е прекрасно да бъдеш сред най-добрите играчи в света. Тази година беше борба по много различни причини, но се радвам, че се класирах за плейофите.

- Последната версия на играта е изключително критикувана. Какво е твоето мнение за FIFA 19?
- Да, FIFA 19 очевидно е най-лошата игра, която някога сме имали. Не е лесно да се справим с всички тези проблеми. Очаквам с нетърпение бъдещето. Надявам се във FIFA 20 нещата да са много по-добре.

- Какво трябва да се промени, за да имаме по-добър продукт?
- Геймплеят трябва да бъде приоритет. Играта трябва да се върне към футболния мач. Нищо по-различно от това.

- Нека си поговорим за твоята кариера. Как оценяваш сезона ти до този момент?
- Да, както казах по-рано, това беше труден сезон за мен. Все пак успях да се класирам за плейофите. Това ме прави много горд.

- Колко време играеш на ден и как се подготвяш за турнирите?
- На този етап от играта не е нужно да се играе много. Когато излезе, трябва да играете толкова, колкото можете. А що се отнася до подготовката за турнири, просто играя мачове с професионални играчи.

- Кой е най-добрият момент в твоята кариера?
- Това, че играх на Световното през миналия сезон. Бях много близо до спечeлването на голямото събитие, но се провалих на последното препятствие. Беше много болезнено за мен. Но това укрепи позицията ми сред най-добрите играчи в света.

- Познаваш ли българските геймъри? През този сезон имаме много успешни играчи. Подобни примери са Иван "night_watch" Чуров и Сезер "Sanchez" Сабриев.

- Да, познавам night_watch! Toй е много добър през тази година. Пожелавам му късмет в плейофите, за да успее да си осигури място на световното първенство.

-Кой е най-добрият играч в света?

- Мисля, че Tekkz и Dossary през този сезон са най-добрите. В това няма съмнение. Трябва да отбележа имената на Daxe и Megabit, които също са на топ ниво.

- Какво ще посъветвате всички хора, които искат да се занимават професионално с FIFA?

- Tрябва да се посветите на това, което искате да постигнете. Най-добрият съвет, който мога да дам, е да се опитате да изградите име. Не е достатъчно да бъдеш добър в играта. Трябва да накараш хората да се интересуват от теб и твоята кариера. Правете клипове, бъдете активни и си комуникирайте с феновете.

- Кажете нещо на българските фенове…

- Имам много фенове от България. Това го виждам от стриймовете, които пускам. Бих искал да им благодаря за тяхната подкрепа. Също така е хубаво да се види, че вашата страна се интересува и се грижи за развитието на гейминга и FIFA.

Последвайте каналите ни в:

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти