Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани) 0:0

Айнтрахт протяга ръце към стар познайник на Хютер

Айнтрахт протяга ръце към стар познайник на Хютер

Айнтрахт (Франкфурт) е близо до привличането на Джибрил Соу от швейцарския Йънг Бойс (Берн), съобщава Blick. Сделката ще бъде финализирана след уточняването на някои дребни детайли, а на “Комерцбанк Арена” младият полузащитник отново ще има възможността да работи с Адолф Хютер.
br>

Именно Хютер бе начело на швейцарския тим, когато Соу бе закупен от Борусия (Мьонхенгладбах) през 2017 година. Тогава Йънг Бойс платиха по-малко от два милиона евро за правата му, но сега Айнтрахт вероятно ще трябва да извади най-малко 10 милиона от европейската валута.

22-годишният Соу играе в центъра на полузащитата и е висок 184 сантиметра, като може да изпълнява както нападателни, така и дефанзивни функции. Записа 28 мача в Суперлигата на Швейцария през сезон 2018/2019, а в груповата фаза на Шампионската лига започна като титуляр и в шестте мача на своя тим.

Юношата на Цюрих дебютира за националния отбор на Швейцария през миналата година и досега е записал общо 4 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти