За поредна година Turkish Airlines организира най-големия корпоративен голф турнир в света

За поредна година Turkish Airlines организира най-големия корпоративен голф турнир в света

В събота, 22 юни, Pirin Golf & Coutry Club бе домакин на 5-ото издание на Световната голф купа на Turkish Airlines (Turkish Airlines World Golf Cup) – най-големият корпоративен голф турнир в международен мащаб. Състезанието бе 34-тото от рекордните общо 103 такива, които ще се проведат през 2019 г., а победителите ще се срещнат на големия финал в Турция по-късно тази година. Те ще имат възможността да участват в Turkish Airlines Open Pro-am, където предишните победители са играли с Тайгър Уудс и Рори Макилрой.

Победител в състезанието с 39 точки стана Виктор Генев, който ще представи София на големия финал. Втори се класира Стоян Пандев, а Стефан Крайчев остана трети. При мъжете първи в категория „най-близо до флага“ е Галин Ганчев, а при жените – Таня Илиева. Александър Евтимов е победител в категорията „най-нисък брутен резултат“.

Авиокомпанията се гордее с качеството на продуктите и услугите, които предлага – от най-свежите сезонни съставки на менюто, предлагано на борда, до опцията за разглеждане на Истанбул при дълъг престой между полетите и бонусите като безплатен превоз на спортна екипировка, включително голф стикове. Днес Световният голф турнир на Turkish Airlines продължава да предоставя най-доброто, като всички играчи, поканени от авиокомпанията, за пореден път ще участват в някои от най-добрите голф курсове.
 „Сърдечно благодарим на всички наши гости, които направиха Световната голф купа на Turkish Airlines в София толкова успешна – коментира Мехмет Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – За пореден път турнирът беше много вълнуващ. Поздравяваме нашия победител, Виктор Генев, и му пожелаваме успех в Турция.“

Всички финалисти в турнира ще пътуват до Турция в луксозната бизнес класа на Turkish Airlines. Събития като този турнир и Turkish Airlines Open превърнаха подкрепата на авиокомпанията в ключов фактор за това Анталия да стане популярна като международна премиум дестинация с изключителни условия за голф играчи.

Turkish Airlines продължава да се развива в цялата си мрежа от 306 дестинации в 124 държави. Авиокомпанията регистрира ръст от 10% в броя на пасажерите – от 68 милиона през 2017 г. до 75 милиона през 2018 г. Откриването на новото Летище Истанбул ще спомогне допълнително за ръста на турската авиация и ще повлияе на сектора и в глобален мащаб, измествайки фокуса му на изток. Проектът ще бъде изпълнен в четири фази, финалната от които трябва да приключи през 2028 г., когато се очаква летището да включва 6 писти, 4 терминала и 233 места за самолети и да има капацитет да обслужва до 200 милиона пътници на година с 500+ гишета и 225 000 служители.

Световната голф купа на Turkish Airlines се осъществява с подкрепата на National Car Rental & SOCAR.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти