Шеф на Барса: Неймар иска да се върне, ние не сме притеснени

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар се моли на Барселона, а каталунският клуб не бърза с ходове. Така на практика описа ситуацията вицепрезидентът на “лос кулес” Жорди Кардонер в изказване пред испанските медии днес.

“Сега не е моментът да говорим за пристигащи. Първо трябва да се освободим от някои играчи. До края на месеца играчи, на които Валверде няма да разчита, ще бъдат продадени. Напускането на футболисти ще ни донесе бюджет за нови. Коректно е да кажем, че Неймар иска да се върне в Барселона, но не съм съгласен, че от Барселона сме притеснени за привличането му. Тази тема не е на дневен ред. Има много неща от неговото напускане, които не ми харесаха, има много неща за решаване. Има невярни твърдения, че сме привлекли Неймар, не сме привлекли никого. Не сме разговаряли с него. Много футболисти искат да играят в Барселона”, заяви той.
Запитан за Антоан Гризман, Кардонер отговори: “Разбирам, че всеки играч цели да дойде в Барселона, където е най-добрият играч в историята… Всички футболисти могат да си мечтаят за Барселона. Ние обаче се нуждаем от финансов баланс”. Относно Матайс де Лихт Кардонер каза: “Не можем да бъдем разочаровани от неща, по които не сме работили”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички