Янис Каргас: Искам да помогна на Левски да постигне целите си

Янис Каргас: Искам да помогна на Левски да постигне целите си

Гръцкият защитник на Левски Янис Каргас сподели впечатленията си след първите му дни в столичния гранд и какви амбиции има за предстоящия сезон със синята фланелка. Каргас говори пред клубната телевизия на Левски.

“Много съм щастлив да бъда в Левски. Първи ми впечатления са много добри. Всичко е на професионално добро. Има добър колектив и съм радостен да съм тук. Левски е голям отбор и веднага приех предложението. Всичко е наред, момчетата ме приеха много добре. Казаха ми, че Левски е голям отбор и голямо семейство. Искам да направим успешен сезон и да помогна на тима да спечели много победи. Тук съм едва от седем-осем дни. Най-добре се разбирам с Живко Миланов”, започна Каргас.

“Той говори малко гръцки и можем да си говорим. И двата ни мача бяха трудни, но сега сме на такъв етап от подготовката и работим здраво. Нормално е да не сме на топ ниво. След двадесет дни се надявам да бъдем в по-добро състояние. За мен всеки мач е важен. Излизам за победа. Искам да спечелим всички двубои. Шампионатът е добър. Има четири-пет силни отбора, които ще се борят за първите места. Нивото в България е добро. Искам да помогна на отбора да постигне целите си. Това ще бъде добре и за мен. Стъпка по стъпка ще вървим напред и ще се борим докрай. Само Левски”, завърши защитникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички