Всичко най-важно от лагера на Левски, Лудогорец и ЦСКА-София в "Студио Лятна Подготовка"

В днешното специално студио, посветено на лятната подготовка на Левски и шампиона на България - Лудогорец, зрителите на Sportal TV успяха да научат най-интересните новини около двата клуба от подготвителния им лагер в Австрия. "Студио Лятна Подготовка" започна с коментар веднага след последния съдийски сигнал на контролата среща между Лудогорец и Ботошани, завършила с успех 2:1 за българския шампион. Пред камерата на Sportal.bg застанаха наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев и бранителят Георги Терзиев.

Специалният ни пратеник в Австрия запозна зрителите на "Студио Лятна Подготовка" с новините около Левски през деня и добрата вест, дошла от УЕФА по-рано днес. Голмайсторът на "сините" и Първа Лига Станислав Костов ще бъде на разположение за реванша срещу Ружомберок на стадион "Георги Аспарухов”.

Феновете на Левски научиха и на кого ще разчита наставникът Петър Хубчев в последната контролна среща на “сините” срещу Йънг Бойс.

Специално време бе отделено и на контролата между ЦСКА-София и Ференцварош. Противникът на “червените” очаква Лудогорец в първия предварителен кръг за Шампионска лига. Днес ЦСКА-София загуби с 0:1 от унгарския шампион.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти