Хубчев изцеди левскарите, Алар и Ейолфсон тренират във фитнеса

Хубчев изцеди левскарите, Алар и Ейолфсон тренират във фитнеса

Новият нападател на Левски Дени Алар и Холмар Ейолфсон пропуснаха сутрешната тренировка на отбора, след като се готвеха индивидуално във фитнеса. Австриецът е изостанал от своите колеги физически, като работи по специална програма, докато исландецът се възстановява от тежка травма и някои от натоварванията му се спестяват. Капитанът Живко Миланов пък поднови тренировки. Десният защитник получи лека травма в бедрата на мача с Ред Бул Брагантино и до днес не тренираше, а тази сутрин започна да върти обиколки. Опитният футболист се очаква да бъде на линия за последната контрола с шампиона на Швейцария Йънг Бойс.

Останалите играчи пък имаха изключително натоварващо физическо занимание. Щабът на Хубчев беше приготвил много интензивна, разнообразна и тежка тренировка, на която играчите на "сините" бяха изцедени. Вратарите начело с рожденика Николай Михайлов също бяха сериозни изпотени от Армен Амбарцумян.

Следобед Левски има втора тренировка, а следващата контрола на отбора е на 1 юли срещу новака в четвърта дивизия на Германия Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти