Признание от Русия за талант на ЦСКА-София

Признание от Русия за талант на ЦСКА-София

Един от младите таланти в българския футбол - 18-годишният защитник на ЦСКА-София Валентин Антов, привлече вниманието на руския спортен сайт Sports.ru, който посвети материал на тийнейджъра. От медията отбелязват, че младокът е дебютирал за първия отбор на “армейците” едва на 14 години, 9 месеца и 10 дни, което е рекорд.


В статията се посочва, че Антов е “отлично сложен физически”, а освен това притежава и доста добра за централен бранител техника. Той борави добре с топката, което го прави подходящ и за дефанзивен халф, изтъква още авторът на материала.

Според статията в Sports.ru не е изключено младият талант да попадне в радара на отбори като Ростов и Арсенал (Тула), където вече има българи. В Ростов играе Ивелин Попов, а в състава на тулчани са Георги Костадинов и Михаил Александров. Интерес към Антов би могъл да прояви и един от водещите клубове на Русия - ЦСКА (Москва).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти