Неймар първо да се извини, препоръча Ривалдо

Неймар първо да се извини, препоръча Ривалдо

От ръководството на Барселона признаха, че Неймар им е споделил, че иска да се завърне в клуба. В тази връзка в момента испанският шампион се опитва да постигне сделка с Пари Сен Жермен. Неговият сънародник Ривалдо обаче го посъветва първо да поиска прошка от запалянковците, след като преди две години прие офертата на французите.

“Ней трябва да каже, че съжалява. И трябва да го направи официално. Да излезе и да каже, че съжалява и да обясни, че Барса е неговият дом. Това може да промени нещата”, коментира Ривалдо пред Goal.com.

“Смятам, че всички фенове - или поне повече от тях - ще го разберат. И когато го видят да играе силно в първенството, в Шампионската лига, да прави красиви неща на терена, то те набързо ще му простят”, продължи бившият нападател на каталунците.

Засега Неймар не е казал нищо официално по темата. Според медиите той ще мълчи най-късно до 8 юли, ако дотогава няма развитие по трансфера. След това бразилецът е решен да излезе и официално да поиска ПСЖ да го продаде. Спряга се сума от 300 млн. евро, но Le Parisien твърди, че тя може да бъде намалена до 222 млн. евро - за колкото французите го взеха. Другият вариант е 130 млн. евро плюс двама футболисти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти