Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Барселона почти изпълни амбициозната цел

Барселона почти изпълни амбициозната цел

Барселона и Селта са на финалната права на сделката за Денис Суарес, информира AS. Oчаква се бившият национал на Испания да се завърне на “Балаидос” до края на уикенда. “Блаугранас” ще получат около 10,5 млн. евро.

Точно толкова им трябват, за да изпълнят целта си - да не завършат на загуба финансовата година до 30 юни. През тази седмица Барса търси 70 млн. евро от продажби. 62,5 млн. евро вече бяха уредени след трансферите на Яспер Силесен във Валенсия за 35 млн., на Андре Гомеш в Евертън за 25 млн. и на Марк Кардона в Осасуна за 2,5 млн.

Самият Суарес вече има договорка със Селта, според която ще парафира за пет сезона. Заплатата му в сравнение с тази на “Камп Ноу” ще бъде намалена с 30%, но пък футболистът ще получи част от сумата при последващ трансфер.

25-годишният полузащитник е юноша на клуба от Виго. В Барса е от 2013-а година, но на три пъти беше преотстъпван, като за последно това беше в Арсенал, където през изминалия шампионат не се запомни с нищо.
През последните седмици Валенсия също го искаше в редиците си.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички