Потенциалната сделка за Неймар промени плановете на Барса за левия бек

Потенциалната сделка за Неймар промени плановете на Барса за левия бек
Стремежът на Барселона да направи Неймар отново свой футболист кара спортно-техническия щаб да бъде по-сдържан в планирането на други трансфери. Касата на клуба почти ще бъде изпразнена от евентуална сделка с Пари Сен Жермен, което променя стратегията при търсенето на ляв защитник.
Sport твърди, че на “Камп Ноу” са се отказали от скъпите варианти и сега обмислят да се свържат с Милан за потенциално споразумение за правата на Рикардо Родригес. Националът на Швейцария би трябвало да струва най-много 15 млн. евро. Освен това въпрос на време е “росонерите” да вземат за неговата позиция Тео Ернандес от Реал Мадрид за 20 млн. евро.

По принцип сред основните цели на каталунците за алтернатива на Жорди Алба беше Жуниор Фирпо от Бетис, но въпросният клуб му постави много висока цена. Друга опция беше Рафаел Герейро от Борусия (Дортмунд), но и там не се стигна до договорка. Беше спрягано името и на 33-годишния Филипе Луиш, но в крайна сметка в Барса са преценили, че нямат нужда от толкова възрастен играч.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти