Солскяер казал на Далот, че може да си тръгва

Солскяер казал на Далот, че може да си тръгва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е съобщил на Диого Далот, че може да си търси нов отбор. Причината за това е, че шансовете за изява на португалеца ще станат още по-ограничени след привличането на Аарън Уан-Бисака. Младежкият национал на Англия, за когото "червените дяволи" ще платят 50 милиона паунда, ще бъде налаган като титулярен десен бек, докато Ашли Йънг, който преподписа за още една година, ще бъде негова резерва. Матео Дармиан за момента също е в отбора, а Аксел Туанзебе и Тимъти Фосу-Менса, които играха под наем през миналия сезон, също имат опит в тази зона.

Далот бе привлечен от Порто през миналото лято, като за него бяха платени 18 милиона паунда. Тогава Жозе Моуриньо го определи като "най-добрия краен защитник в Европа". През миналия сезон той изигра 18 мача, като по-често бе използван като дясно крило.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти