Разкриха заплатата на новия колумбиец в Зенит

Разкриха заплатата на новия колумбиец в Зенит

Халфът Луис Диас ще прибира по 1,5 млн. евро годишно в Зенит, разкри "A" Bola". 22-годишният колумбийски национал в момента е собственост на Атлетико Хуниор, но съвсем скоро ще подпише с "питерци" за 5 години. Самият той потвърди за преговорите с шампиона на Русия.

"Имам две оферти, над които мисля. Спокоен съм. Най-вероятно няма да остана в Атлетико Хуниор. Вилмар Бариос ми разказа много хубави неща за Зенит. Добре е да мога да разчитам на свой сънародник, който да ми помогне с адаптацията. Порто? Разговарях с треньора и някои от играчите. Те ме посъветваха да приема предложението и да продължа кариерата си в Португалия. Направям се да направя най-добрия избор", коментира Диас. 

Според повечето информации, той вече се е спрял на Зенит и още утре ще се присъедини към лагера на руския гранд. През последните две седмици халфът беше част от състава на Колумбия на Копа Америка, но Хамес Родригес и компания отпаднаха на 1/4-финалите.

От началото на сезона Луис Диас има 17 мача за Атлетико Хунниор във всички турнири, като е вкарал два гола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички