Ювентус се разделя с двама

Ювентус се разделя с двама

С пристигането на Адриен Рабио и Аарън Рамзи като свободни агенти Ювентус вече има прекалено много футболисти за средата на терена. Шампионът на Италия няма намерение да разчита на Сами Кедира и Блес Матюиди, като им търси купувачи. Клубът няма да иска много пари за трансферни суми, като германецът дори може да бъде пуснат без пари. Един от вариантите пред него е клуб от Съединените щати.

Матюиди има договор до юни 2020 г. и към него имаше интерес от страна на Монако. Французинът е получил оферта от катарския Ал Дуаил. Там той може да се присъедини към бившия си съотборсик Медхи Бенатиа, който бе привлечен от Юве през януари.

32-годишният Матюиди пристигна в Торино от Пари Сен Жермен през 2017 г. и имаше основни заслуги за успехите на тима в Италия през последните два сезона. Новият треньор на “бианконерите” Маурицио Сари обаче има намерение да поднови изцяло халфовата линия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти