Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани) 1:5

Двама нови вратари ще пазят мрежата на Струмска слава

Двама нови вратари ще пазят мрежата на Струмска слава

Двама нови вратари ще пазят мрежата на Струмска слава (Радомир). Страж на втородивизионния тим ще бъде Слави Петров от ЦСКА-София и Павлин Евтимов от Локомотив (Пловдив), който е преотстъпен за една година. Фланелката на Струмска слава ще облекат Богомил Христов от Оборище (Панагюрище), който ще играе на позиция вътрешен халф и Лионел Матадос от Кариана (Ерден) като външен халф. Наставникът Владимир Димитров ще разчита на 19-годишния Агоп Кочиян от Царско село за поста централен защитник. Младежът се е представил много добре по време на пробите, с което е заслужил място в радомирския отбор.

Трета година най-проблемно е намирането на футболист на позицията централен нападател. Ръководството на отбора се надява да реши проблема до края на седмицата. Сега Струмска слава е на подготовка в Боровец. Предстоят две контроли - в сряда с Рилски спортист в Самоков и в събота в Банско с Хебър /Пазарджик/. След това отборът се прибира в Радомир и следващата седмица ще има две проверки - с Марек /Дупница/ и Кариана /Ерден/.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти