Съперникът на Локо (Пд) освободи американец

Съперникът на Локо (Пд) освободи американец

Евентуалният съперник на Локомотив (Пловдив) в Лига Европа Спартак (Търнава) освободи американския си десен бек Макарио Хинг-Глоувър. 24-годишният играч пристигна на стадион "Антон Малатински" през зимата, но изигра едва 5 мача за тима си. Глоувър, който започна кариерата си в Истра (Пула) в периода, в който баща му Майкъл бе президент на клуба, официално имаше мускулни проблеми, но е твърде вероятно от Спартак бързо да са разкрили истинските му качества и да са го замразили на пейката.

На обратния полюс е представянето на австрийския нападател Алекс Собчик. Играчът с полски корени се разписа 3 пъти в контролите с Петржалка и Сигма (Оломоуц) и засега оправдава големите очаквания към него.

"Той се справя отлично не само в мачовете, но и в тренировъчния процес. Млад и талантлив играч е, сигурен съм, че тепърва ще разкрива потенциала си", заяви генералният мениджър на Спартак Мариан Черни.

"Меридиан Мач"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти