Нов футболист в ЦСКА 1948

Нов футболист в ЦСКА 1948

Още едно армейско сърце се прибра у дома! Кристиян Пешов подписа договор за 1,5 години с ЦСКА 1948. Той беше привлечен през зимната пауза под наем от Славия, но получи тежка контузия още в контролите и не записа официален мач.

Офанзивният халф разтрогна контракта си с "белите" и се завръща при нас като свободен агент. "Изключително съм щастлив да се прибера в клуба, който е мой дом. Чувствам се така, все едно не съм напускал ЦСКА. Възстановяването върви по план, след 3 месеца трябва да съм готов за тренировки по прогноза на лекарите", сподели Пешов.

Припомняме, 22-годишният футболист е роден в софийския квартал Слатина - на минути от комплекс "Червено знаме", където започва да тренира от дете. Преминава през всички формации на академията на ЦСКА, като треньори са му куп от емблематичните имена в армейската история. Крис има мачове за младежкия национален тим.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички