Съперникът на ЦСКА-София в ЛЕ се разпадна

Съперникът на ЦСКА-София в ЛЕ се разпадна

Добри новини долетяха днес за ЦСКА-София от Черна гора. Оказа се, че съперникът на червените в първия предварителен кръг на ЛЕ - Титоград, е останал без почти целия си титулярен състав. За това призна наставникът на тима Драголюб Джуретович.

"Имах среща с президента и той ми каза, че трябва да сглобявам състав от младоци. И няма как да е иначе, тъй като е прекалено дълъг списъкът на играчите, които ни напуснаха. Вратарят Люлянович, защитниците Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-добрият ни нападател Павичевич, както и партньорът му Шекулич си тръгнаха, а Банович предпочете да отиде на проби в Триглав", разкри Джуретич.

Първият мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА-София и Титоград е на 9 юли, вторник, на стадион „Българска армия”. Реваншът в Черна гора е една седмица по-късно.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти