Валентин Братоев с емоционално изявление за националния отбор

Валентин Братоев с емоционално изявление за националния отбор
Валентин Братоев е един от шестимата волейболисти от националния отбор на България, на които Силвано Пранди обяви, че няма да разчита за предстоящата олимпийска квалификация от 9 до 11 август във Варна. 
България започна с измъчено 3:2 над Белгия в Баку@@@

Малко след това Валентин Братоев публикува емоционално изявление в профила си в Инстаграм.

9 България победи Канада с 3:1 в повтория дебют на Силвано Пранди

“Минаха точно десет години, от както започна приказката с този прекрасен отбор, с който имахме безкрайни незабравими моменти, много от тях изпълнени с щастие и страхотни емоции и сълзи от радост, както и сълзи от загуби в моменти, в които знаехме, че сме безкрайно близко до нещо голямо. Но винаги отборът беше на първо място, над всички, но винаги сме били заедно! Един отбор, в който за толкова време намерих приятели, които ще останат завинаги такива. Една публика, която в добро и лошо никога не ни предаде! Хиляди благодарности за всичко, през което сме минали!”

View this post on Instagram

Минаха точно десет години от както започна приказката с този прекрасен отбор с който имахме безкрайни незабравими моменти,много от тях изпълнени с щастие и страхотни емоци и сълзи от радост,кактои сълзи от загуби в моменти в които знаехме ,че сме безкрайно близко до нещо голямо.Но винаги отбора беше на първо място,над всички,но винаги сме били заедно!Един отбор в който за толкова време намврих приятели,които ще останат за винаги такива.Една публика,която в добро и лошо никога не ни предаде!Хиляди благодарности за всичко през което сме минали. ! !

A post shared by Valentin Bratoev (@valiobratoev) on Jul 1, 2019 at 1:33pm PDT

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти