Барселона отхвърли първата оферта на Байерн за Дембеле

Барселона отхвърли първата оферта на Байерн за Дембеле

Байерн (Мюнхен) е отправил първо официално предложение към Барселона за правата на Усман Дембеле, но то е било отхвърлено, твърди Sport. Испанците не са доволни от предложената сума - 70 млн. евро. Клубът иска да се раздели с младия французин, за да има пари за връщането на Неймар, но очаква да получи повече от това. Твърди се, че на “Камп Ноу” се надяват на поне 95 млн. евро.

За два сезона в Ла Лига Дембеле почти с нищо не оправда високите очаквания. Той многократно не спазваше дисциплина извън терена, което допълнително повлия върху мнението за него на ръководството и запалянковците.

Не се очаква обаче баварците да завишат кой знае колко офертата си за бившия футболист на Борусия (Дортмунд). Това лято Байерн вече взе Люка Ернандес за рекордните в историята си 80 млн. евро и президентът Ули Хьонес обяви, че през този трансферен прозорец няма да даде повече за никой друг.
По принцип мюнхенци се бяха насочили първо към Льорой Сане, но нито самият футболист искаше трансфер, нито Манчестър Сити беше склонен да го пусне.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти