Арсенал проучва варианта за трансфер на Фекир

Арсенал проучва варианта за трансфер на Фекир

Представители на Арсенал са осъществили контакт с мениджърите на Набил Фекир с цел проучване на възможността за трансфер на футболиста в лондонския клуб, съобщава “Екип”. За нападателя на Лион постоянно се говори, че ще бъде продаден, но засега той все още си е при “хлапетата”.

Евентуалната сделка е свързана с напускане на Месут Йозил, за когото Арсенал не може да намери сериозен кандидат. Вчера турското издание “Фотоспор” написа, че Фенербахче има интерес. Бившият национал на Германия е в сериозна тежест заради високата си заплата от 350 000 паунда на седмица.

Фекир пък вече беше на крачка от трансфер в Премиър лийг - в Ливърпул, но преди година не успя да издържи медицинските прегледи.

Иначе вчера Арсенал се похвали с привличането на 18-годишния бразилски нападател Габриел Мартинели, за когото ще бъдат платени 6 млн. паунда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти