Мишо Александров се надява да остане в Арсенал

Мишо Александров се надява да остане в Арсенал

Националът на България Михаил Александров ще пътува на 15 юли за Тула, където се надява да поднови договора си с руския Арсенал, научи Sportal.bg. Бившият играч на Лудогорец се възстановява от тежка травма на лявото коляно. Преди повече от година Александров скъса връзки по време на мач в Русия, след което претърпя операция в Германия. През зимата му беше открит Циклоп синдром, какъвто имаше футболистът на Рома Кевин Строотман, което предизвика нова интервенция. Навършилият преди по-малко от месец 30 години футболист се възстановява в София, тъй като треньорът на Арсенал Игор Черевченко не искал трайно контузените играчи на тима, които не могат да взимат участие в контролите, да пътуват на подготвителния лагер в Австрия

Уговорката между ръководството на руския тим и Мишо Александров е той да се върне в Русия, за да мине обстойни прегледи. Ако всичко е наред с коляното, се очаква Арсенал да предложи нов контракт на българина. "Имах обаждания от други клубове, на които съм казал, че ще ми трябват още 20 дни, за да бъда напълно готов, но също така, че Арсенал е приоритет за мен. Аз и семейството ми свикнахме в Тула и се чувстваме добре. Ще видим какво ще се случи. Имам проведени разговори с шефовете, но най-важното е да съм жив и здрав и всичко да е наред с коляното", сподели Александров пред Sportal.bg.

Александров, който е петкратен шампион на България с Лудогорец, както и първенец на Полша с Легия (Варшава) пристигна в Тула през зимата на 2017 година, като е изиграл близо 40 мача, в които има едно попадение. През миналия сезон Арсенал за първи път в своята история се класира в Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти