Сенегал се справи с Уганда, Мане отново пропусна дузпа (видео)

Сенегал се справи с Уганда, Мане отново пропусна дузпа (видео)

Сенегал вече е на 1/4-финалите в турнира за Купата на Африка. Садио Мане отбеляза единствения гол за успеха с 1:0 на тима, воден от Алиу Сисе. Звездата на Ливърпул пропусна дузпа след почивката, но това не се оказа фатално. Интересното е, че Мане направи пропуск от бялата точка и в последния мач от груповата фаза, спечелен с 3:0 след две негови попадения.

"Лъвовете от Таранга" изграха силно първо полувреме и рано си осигуриха аванс. Това стана в 15-ата минута след пас на Мбайе Нианг и точен завършващ удар на Мане. Третият гол на крилото от началото на турнира даде самочувствие на сенегалците, но и техният съперник имаше няколко положения през първата част.
След почивката Сенегал не успя да си направи мача лесен, въпреки че опасните ситуации пред вратата на Уганда не бяха никак малко. В края напрежението се покачи, но нови попадения не паднаха.

В следващия кръг Сенегал ще срещне тима на Бенин, който изненадващо елиминира Мароко след дузпи.

УГАНДА - СЕНЕГАЛ 0:1
0:1 С. Мане (15)

МИНУТА ПО МИНУТА!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички