Официално: Арсенал (Тула) купи Тудорие

Официално: Арсенал (Тула) купи Тудорие

Румънецът Александру Тудорие е най-новото попълнение на Арсенал (Тула). 23-годишният нападател беше привлечен за около 300 000 евро от Волунтари. През последния сезон той записа 36 мача и 10 гола в румънското първенство, а сега ще е съотборник с българите Георги Костадинов и Михаил Александров.

"Не мислих дълго преди да приема офертата на Арсенал. Знам, че отборът прогресира постоянно през последните години и ще дебютира в евротурнирите. Това не е никак лесно на фона на конкуренцията в руското първенство. Горд съм, че ще съм част от Арсенал и ще дам всичко от себе си, за да не разочаровам феновете и ръководството", сподели Тудорие."Чух се с бившия ми съотборник Александру Бурчеану, който е играл тук и ми каза добри неща за атмосфертата и организацията в клуба. Освен това, той добави, че привържениците на Арсенал са всеотдайни, а отборът винаги се стреми да действа атакуващо", продължи румънецът.

"Гледал съм много мачове от Премиер лигата. Първенството ви е интересно, а футболистите трябва да са много добре подготвени физически. Нито еин съперник не бива да бъде подценяван. Още от първата ми тренировка мога да съдя, че в отбора са събрани отлични професионалисти. Благодаря за топлото посрещане. В един момент дори се почувствах сякаш съм в тима от дълго време", добави нападателят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти