Последен шанс за Атлетико да вземе повече за Гризман

Последен шанс за Атлетико да вземе повече за Гризман

Ръководството на Барселона ще направи още един опит да се договори “мирно” с Атлетико Мадрид за трансфер на Антоан Гризман. Ако обаче отговорът отново е отрицателен, то шампионите ще предприемат крайната мярка с активирането на откупната клауза на нападателя от 120 млн. евро, съобщава Marca.


Вчера между двата клуба възникна напрежение, след като президентът на “блаугранас” Джосеп Мария Бартомеу обяви, че едва в четвъртък са били направени първите контакти със столичани. От “Уанда Метрополитано” отговориха остро с разкритие, че още от февруари насам каталунците са започнали да преговарят с Гризман зад гърба на клуба му. От Атлетико даже обявиха, че от Барса са поискали да вземат Гризман веднага, но да платят на по-късен етап, което е било отказано.

“Дюшекчиите” даже наредиха на световния шампион да се яви за първа тренировка утре. В същото време на “Камп Ноу” си правят сметки да представят играча през идната седмица. По тази причина сега от Барса ще предложат на колегите си ново споразумение, което даже може да е за повече от 120 млн. евро. “Лос кулес” са готови да дадат повече пари, но на разсрочено плащане, защото, изглежда, че в момента не искат да плащат толкова много наведнъж.

Ако обаче Атлетико пак каже “не”, то ще се премине към активирането на клаузата. В този случай столичани няма да могат да направят нищо, но пък ще си гарантират 120 млн. евро на момента.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички