Безпощадната Нунес нокаутира и Холи Холм (видео)

Аманда Нунес продължи да пише история в женските ММА, след като прибави още един изключително престижен "скалп" на сметката си в UFC. Бразилката нокаутира в първия рунд Холи Холм в подглавното събитие на UFC 239 и даде поредната заявка за прозвището "най-великата за всички времена". 


Нунес не само нокаутира бившата шампионка в категория "петел", но го направи с маркова атака именно на Холм - десен хайкик. Именно с десен хайкик още в първата част на битката (4:10 минути) Нунес си заслужи победата с нокаут, като вече не е ясно какво остава да направи в дивизиите, защото победи всички звезди (успехи с нокаут или събмишън над Ронда Раузи, Миша Тейт, Крис Сайборг и вече Холм). Вероятно следващият й голям двубой ще бъде реванш с Крис Сайборг, но иначе трудно може да се предвиди кой може да окаже сериозна съпротива на съкрушителната нокаутьорка.


Нунес вече има четири успешни и впечатляващи защити на шампионския колан, като сега най-вероятно ще се завърне в категория "перо" за реванш със Сайборг, чието властване прекрати през декември миналата година.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти