Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

В Ман Юнайтед не знаят дали Погба ще се появи за лагера

В Ман Юнайтед не знаят дали Погба ще се появи за лагера

В Манчестър Юнайтед нямат представа дали Пол Погба ще се появи за турнето на тима в Австралия, с което отборът ще започне предсезонната си подготовка. Французинът има желание да напусне "Олд Трафорд" и в клуба не са наясно дали ще пристигне за лагера. Той получи по-дълга почивка заради участието си в евроквалификациите на Франция, но трябва да се появи в Манчестър днес.

Според "Сънди Таймс" Ювентус е готов да извади 134 милиона евро, за да го върне в Торино, което е и желанието на Погба. Реал Мадрид също иска да го привлече, като испанците искат да включат Гарет Бейл или Иско в сделката.

Изказването на агента на Погба Мино Райола преди няколко дни още повече усложни ситуацията. Той обяви, че всички знаят за желанието на играча да напусне "Олд Трафорд". Поведението на самия футболист не е прието добре и от съотборниците му в Ман Юнайтед, като не е ясно как те ще го посрещнат, ако той реши да започне подготовка с тима.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички