Погба се появи и заминa с Манчестър Юнайтед за предсезонното турне

Погба се появи и заминa с Манчестър Юнайтед за предсезонното турне

Пол Погба се появи днес на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед, а впоследствие бе включен и в групата на Оле Гунар Солскяер за предсезонното турне на отбора. Норвежецът определи 28 играчи,  с които отпътува за Австралия. Големият въпрос бе дали Погба, който настоява за трансфер, ще замине за турнето. Французинът получи по-дълга почивка и през седмицата не тренираше с отбора, а вчера агентът му Мино Райола в прав текст заяви, че световният шампион иска да си тръгне. Въпреки всичко Погба замина с отбора. В групата е и другият играч, който чака трансфер - Ромелу Лукаку, както и новите попълнения Даниел Джеймс и Аарън-Уан Бисака. Липсват Фред и Матео Дармиан, които са получили разрешение от Солскяер да се присъединят по-късно по семейни причини. Алексис Санчес пък едва вчера приключи участието си на Копа Америка и също очаквано не е групата.

Ето и 26-имата играчи, които заминаха за турнето, което ще продължи 18 дни. През това време Юнайтед ще изиграе контроли с Пърт Глори и Лийдс (в Австралия), Интер (в Сингапур), Тотнъм (в Китай) и Милан (в Уелс).

Вратари: Давид Де Хеа, Лий Грант, Джоел Перейра, Серхио Ромеро

Защитници: Диого Далот, Аарън Уан-Бисака, Ерик Байи, Фил Джоунс, Виктор Линдельоф, Маркос Рохо, Крис Смолинг, Аксел Туанзебе, Люк Шоу, Ашли Йънг

Халфове: Таит Чонг, Джеймс Гарнър, Анхел Гомес, Даниел Джеймс, Джеси Лингард, Неманя Матич, Хуан Мата, Скот Мактоминей, Андреас Перейра, Пол Погба

Нападатели: Мeйсън Гринууд, Ромелу Лукаку, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички