Проблемите с Погба започнаха от първия ден в Австралия

Проблемите с Погба започнаха от първия ден в Австралия

Едва в неделя Пол Погба се присъедини към своите съотборници в Манчестър Юнайтед, за да отпътува с групата на Оле Гунар Солскяер за предсезонното турне на отбора. Вчера "червените дяволи" пристигнаха в Пърт, Австралия, където трябва да изиграят първата си контрола. Още на летището медиите обърнаха внимание на изражението на лицето на французина, който раздаваше автографи с видимо неудоволствие. Няколко часа по-късно играчите направиха разходка, по време на която се случи нещо интересно. Самият клуб публикува видео в "Туитър", на което за кратко се вижда как Погба и Джеси Лингард разменят реплики, които езикът на тялото показва, че не са били особено добронамерени. Това се потвърждава и от реакцията на Виктор Линдельоф, който бързо хваща и прегръща французина в опит да го успокои. Феновете веднага обърнаха внимание на този епизод и настроенията срещу световния шампион не закъсняха.

Бъдещето на Погба все още изглежда неясно. Самият играч още през миналия месец заяви, че е време да опита нещо ново, а преди няколко дни и агентът му Мино Райола в прав текст обяви, че халфът иска трансфер.

Интерес към Погба имат Реал Мадрид и Ювентус. Според медиите на Острова Юнайтед ще се съгласи да продаде французина, ако получи за него 150 милиона паунда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти