Малинов: Те бяха до първия гол, знаехме, че ако вкараме, отиваха на 4-5

Малинов: Те бяха до първия гол, знаехме, че ако вкараме, отиваха на 4-5

Хълфът на ЦСКА-София Кристиян Малинов обяви след победата с 4:0 над червогорския Титоград, че не се е съмнявал в успеха на червените с точно такъв резултат.

„Това беше началото, което очаквахме и за което се готвехме на лагера в Австрия. Добър мач се получи. Те бяха до първия гол. Знаехме, че ако вкараме, те отиват на 4-5. Да не казвам голяма дума, но мисля, че решихме интригата в мача. Стига да не направим невероятни глупости там, продължаваме напред", каза Малинов, който обясни по следния начин попадението си от над 35 метра:

"Импулсивно стана. Топката ми падна на десния крак и реших да опитам. Така се получи голът. За мен няма значение дали играя по-напред или по-назад, давам всичко за отбора."

В заключение халфът допълни, че червените няма да имат проблеми с този съперник и на реванша в Черна гора.

"Отдавам ситуациите пред Титоград на нашата припряност. Малко повече напрежение има в първия официален мач. От днес започваме да мислим за двубоя срещу Етър, едва след него ще се концентрираме върху следващия съперник. Смятам, че в реванша ще се справим без проблеми."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти