Един от героите на Ливърпул в ШЛ ще остане задълго на "Анфийлд"

Един от героите на Ливърпул в ШЛ ще остане задълго на "Анфийлд"

Нападателят на Ливърпул Дивок Ориги, който през последния сезон вкара решаващи голове за мърсисайдци, особено в заключителната фаза на Шампионската лига, подписа нов дългосрочен договор с клуба. Предишният контракт на белгиеца изтичаше през 2020 година, което породи известни спекулации около неговото бъдеще.

Ливърпул купи Ориги през 2014 година, когато плати за него на Лил 10 милиона паунда.

"Много съм щастлив, че имам възможността да подпиша този договор, който ми дава допълнителен стимул за началото на новия сезон - така, както беше и в края на миналата кампания.  Винаги съм се чувствал добре тук. Направих важни стъпки за моята кариера и станах мъж в този клуб, в който дойдох едва на 19 години. Това е невероятен клуб, събрали сме се добра група от играчи, а щабът също е удивителен. Все още сме доста млади, така че има голям потенциал в този състав. Забавлявам се както на тренировките, така и на терена. Това са много важни фактори за един играч", заяви 24-годишният Ориги пред клубния сайт.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти