Стоев обясни за Марселиньо и заяви: Ще търсим изразителна победа, сигурен съм, че ще вземем нужното

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви след поражението с 1:2 при гостуването на Ференцварош в първи мач от първия предварителен кръг на ШЛ, че неговият тим ще елиминира унгарците.

“В един момент, необяснимо защо, им дадохме инициативата. Говоря за началото на второто полувреме, докато ни вкараха гол. После взехме ивнициативата, но вече бе 2:1. Чак като ни вкараха гол, тогава започнахме да владеем топката, което можем и искаме. През първото полувреме също владеехме инициативата, но отново след допуснато попадение. Като цяло нелош мач. Имаме известни слабости. В сравнение с предишния мач срещу Локо Пд бяхме по-добре в дефанзивен план. В атака имахме острота и положения. Мачът е отворен. Ференцварош победи, но в Разград ще направим всичко възможно да ги елиминираме.

Но 2:1 е все пак победа. Ще търсим по-изразителна победа, защото ако ни вкарат гол, ще бъде по-сложно. Убеден съм, че в Разград ще вземем нужното”, каза Стоев, след което обясни защо остави Марселиньо на пейката.

“Марселиньо е важен играч за Лудогорец, но когато е свеж. Когато не е, се губим по терена и то в дефанзивен план. Надявам се колкото играе, 15-30 минути, да е този Марселиньо, който познаваме.

Искам да сме по-концентрирани в ситуациите, които създаваме. Иска ми се да играем по-добре в дефанзивен план”, добави Стоев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти