"Чуковете" договориха нападател за 40 млн. евро?

"Чуковете" договориха нападател за 40 млн. евро?

След провала с преговорите за Максимилиано Гомес от Селта в Уест Хам са избрали друг централен нападател, който искат да купят. По информация на Bild това е Себастиен Алер от Айнтрахт (Франкфурт). Gazzetta dello Sport пък отива още по-далеч с твърдението, че англичаните вече са си гарантирали услугите на френския таран срещу 40 млн. евро и предстои сделката да бъде обявена официално.

Иначе отделно Уест Хам е отправил оферта за привличането на Гонсало Игуаин, но под наем за един сезон.

25-годишният Алер е един от най-постоянните футболисти през последните години. Той има по повече от 10 попадения в последните си пет сезона. През изминалия нападателят се отличи с 15 гола и 9 асистенции в 29 мача в Бундеслигата, а освен това добави 5 попадения в Лига Европа, където отборът за малко да стигне до финала.
Това лято Айнтрахт вече продаде другия си водещ нападател Лука Йович, който премина в Реал Мадрид за сума между 60 и 70 млн. евро.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички