В Неапол предпочитат Инсиние пред Икарди

В Неапол предпочитат Инсиние пред Икарди

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис обясни, че няма вариант за привличането на Мауро Икарди, когото Интер постави в трансферната листа. Преди време клубът от “Сан Паоло” искаше нападателя, но не и сега.

“Треньорът ни Карло Анчелоти заяви, че не бил заменил Икарди за Лоренцо Инсиние и е прав. И аз предпочитам Лоренцо пред Икарди, защото нашият тим има нужда от него. За центъра на атаката си имаме Аркадиуш Милик и Дрис Мертенс”, заяви Де Лаурентис в интервю за Corriere dello Sport.

“Не отричам, че преди говорихме с Интер за Мауро - продължи президентът на Наполи. - А и може би той ще предпочете Ювентус, ако има шанс. Не мога да кажа, че той не е талант. Икарди е отличен футболист, но прекалено толкова беше изказано за него, че той вече изглежда на повече от 26 години. Погледнато отстрани, оставаш с впечатление, че с него не е било работено правилно. Талантът му все едно е пропилян и той така не разбра колко ценен е. Но без съмнение ние му се възхищаваме като футболист.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти