Франкфурт преговаря за Хинтерегер, но има и резервен вариант

Франкфурт преговаря за Хинтерегер, но има и резервен вариант

Мартин Хинтерегер прекара втората половина на сезон 2018/2019 като преотстъпен от Аугсбург в Айнтрахт (Франкфурт) и остави отлични впечатления с играта си за “орлите”. Австрийският национал помогна на отбора да стигне до полуфинал в Лига Европа, но след края на кампанията се завърна в редиците на баварския клуб.

Треньорът на Франкфурт Адолф Хютер обаче е доволен от представянето на Хинтерегер и поради тази причина ръководството на отбора преговаря с колегите си за привличането му за постоянно. За да се сдобият с правата му обаче от “Комерцбанк Арена” ще трябва да извадят най-малко 15 милиона евро.


Ако до сделка не се стигне, Айнтрахт има и резервен вариант. Другият централен защитник, който е в полезрението на Хютер и Фреди Бобич е Валдемар Антон от Хановер 96. Роденият в Узбекистан бивш младежки национал на Германия бе несменяем титуляр през последния сезон и игра във всичките 34 мача на хановерския тим, който обаче изпадна от елитната дивизия на страната.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти