Шкриняр: От първия ден при Конте работим за място в челото

Шкриняр: От първия ден при Конте работим за място в челото

Централният бранител на Интер Милан Шкриняр е въодушевен от идването на новия наставник Антонио Конте. Словакът се доказа като един от най-важните футболисти за тима за изминалите два сезона и наскоро се обвърза с нов договор, оставяйки на заден план интереса на тимове като Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

“В отбора е налице голямо желание сред всички да се развиват. Важно е да се раздаваме в тренировките. Знаехме какво да очакваме от новия наставник и наистина така се получи още от първото занимание. От самото начало даваме максимума от себе си, защото целта ни е да се борим за първите места. Самият аз винаги съм казвал, че искам да остана в Интер”, заяви Шкриняр пред Sky Sports.

Той потвърди, че Конте ще промени постройката на игра на такава с трима централни защитници: “Работим върху това и трябва да сме внимателни, за да можем да се справим добре”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти